Genomförda paketresor

Ischia 14-21 september 2019

Genomförd

Ett glatt gäng besökte denna gröna, sköna vulkanö där vi njöt av termalbad, åt läckerheter från havet, badade i medelhavets vågor, gick underbara vandringar, besökte vingårdar mm.mm. En fantastisk resa med ett större glatt resgäng (13p). 

Sanremo 27 sept – 3 okt 2019

Genomförd

Trivsamt gäng besökte denna pärla i Ligurien. Blomsterstaden med puls och prakt. Vi bodde på fantastiska hotellet Villa Sylva granne med Villa Nobel i centrala Sanremo. Vi tar en utflykt på den berömda cykelleden Pista Ciclabile del Ponente som går längs medelhavskusten. Stadsvandring och besök på vingården A Trincea uppe i bergen i Airole. Vi besöker utvalda lokala restauranger och dricker lokalproducerade viner och njuter.

 

Verona

Genomförd

Ett glatt gäng besökte Verona 15-19 juni -22
En unik helkväll på amfiteatern Arena di Verona där vi njöt av operan Carmen och fick vara en del av en magisk folkfest. Det var en en otrolig upplevelse! 
En heldag där vi besökte två fantastiska vingårdar i Valpolicellaområdet där bl a Ripasso och Amaroneviner framställs.
Vi hann även med en stadsrundtur i Verona med svensk guide 

 

Ischia 10-17 sept -22

Genomförd

En fantastisk resa med 13 glada resenärer som verkligen fick njuta av den underbara ön. Vandring i bergen, båttur runt hela ön med fem badstopp, guidad tur i kulturhuvudstaden Procida, spadag på Thermal Park & Spa samt underbar mat och härliga lokala viner. En toppresa!

 

Sanremo / Badalucco 2-7 oktober -22.

Genomförd

“Pasta, vin och olivolja”.

Vi besökte bla Badalucco. Den lilla byn ovanför Sanremo där vi lärde om olivoljeprocessen, vandrade genom olivlundar för att sedan avsluta med en picknick i det gröna.
Vi hade även guidning i Sanremo och besök på stadens marknad.
Ett besök på A Trincea , en vinodling uppe bland bergen med vandring och hissnande utsikt över berg och dalar. Vinprovning med tilltugg.
Vi hann även med olivoljeprovning med Prima Oliva.
Vi hade ett fint boende på Villa Sylva centralt i Sanremo.