Om oss

Goda Resan har skapats genom lusten och nyfikenheten av att resa. Vi skapar resorna såsom vi själva skulle vilja resa och fyller dem med en variation av vandring, cykling, guidade turer, lokal mat och dryck, livsnjutning helt enkelt!

Det som utmärker våra resor är det genuina livet, närheten till naturen och befolkningen. Ofta är det långt från stora turistströmmar och köer.

Vår specialitet och största passion är resor till Italien. Även andra resmål kommer att bli aktuella.

Vi genomförde två fantastiska resor under hösten 2019. Ischia och Sanremo.
2020 & 2021 kunde vi tyvärr inte genomföra några resor pga pandemin.
2022 har vi genomfört en Vin & Operaresa till Verona (juni) samt vår signaturresa till Ischia och i oktober en resa till Sanremo/Badalucco.
2023 återigen vår signaturresa till Ischia och en ny Feelgoodresa till Toscana.
2024 gör vi fyra paketresor.

 

Anna Norén     Ägare/reseledare  

Maria JonssonReseledare/Italienexpert         

Vilka är vi?

Anna och Maria, som ska göra resan till en genuin och behaglig upplevelse för dig.
Vi är kusiner som för övrigt delar samma intresse, Italien och resor.

Anna, vem är du?

Jag är en resenörd som bor i Leksand. Jag har under hela mitt liv arbetat med resor som anställd resekoordinator på ett stort företag och som hobby där jag anordnat resor för kompisgäng och familj.

-Varför resor?

Jag är passionerat förälskad i resor och har genom åren genomfört ett stort antal resor tillsammans med släkt, vänner och små grupper.

Italien älskar jag för dess charm, natur och levnadssätt. Jag älskar den italienska maten och drycken och helst ska den förstås avnjutas på plats.

-Vad bidrar du med på dessa resor?

Jag skapar resor som jag själv vill uppleva med variation av att röra sig i vackra miljöer, genuin matkultur och närheten till det äkta italienska livet.

Varje resa är ett hantverk i sig och kräver stor kunskap hos den som skall arrangera. Jag vill få gruppen att må bra, få alla att känna lugnet av att någon tar hand om allt.

Jag vill förmedla den Goda Resan till dig!

Maria, vem är du?

Jag är född och uppvuxen i Borlänge och bosatt sedan 30 år tillbaka i Italien och närmare bestämt i Sanremo på den Italienska Rivieran.

Jag älskar att resa och även organisera resor för släkt, vänner och bekanta och det har faktiskt blivit några stycken under årens lopp.

-Vad vill du bidra med till resan?
Jag vill att ni ska få uppleva det verkligen genuina Italien. Speciellt utvalda utflyktsmål just för att ni verkligen ska få med er lite av den italienska kulturen, atmosfären, maten och förstås vinet hem så att ni vill komma tillbaka till detta fantastiska land.

Fakta Goda Resan AB
Företaget bildades 2011 och är privatägt.
Vi har AA på Soliditets ranking.
Vi har ställt resegaranti enligt resegarantilagen till Kammarkollegiet.